HTML

10 jó tanács

2010.09.16. 16:54 alexander77

 

 
10 jó tanács a dugulás megelőzős érdekében
 
1.A dugulás megelőzés érdekében, a sütő olajat ne meleg, hanem hideg vízzel hígítsuk fel és úgy öntsük a WC-be mert meleg vízzel dugulás okozója lehet.
2.Amikor nem darabos ételt mosogatunk, el ne használjunk szűrőt, mert lelassítja a víz áramlását és nem tudja a víz átmosni a csővezetéket ,ellenkező esetben dugulás keletkezhet.
3.Ha nem mosunk hajat fürdés közben, a dugulás megelőzés miatt, ne használjunk szűrőt, mert lassítja vizet és ez előbb- utóbb dugulás okozója lehet.
4.Ha a dugulás elkezdődött, soha ne öntsünk bele lefolyótisztító szereket, mert nagyobb részben többet árt, mint használ.
5.A dugulás megelőzés érdekében, a mosogató lefolyó rendszerébe havonta egyszer egy nagylábos lobogó vizet öntsük, hogy a leülepedett zsírt feloldja és lemossa. Ellenkező esetben dugulás okozója lehet.
6.Amennyiben van a fürdőszobában padlóösszefolyó, rendszeresen öntsünk bele egy vödör vizet, mert ellenkező esetben lerakódhat benne a szennyeződés és ez dugulás okozója lehet.
7.A dugulás megelőzés miatt havonta egyszer húzzuk le a WC-tartályt és öntsünk mellé egy vödör vizet, a csővezetéket teljes keresztmetszetébe átmossa. ellenkező esetben dugulás keletkezhett.
8.Évente egyszer tisztítsuk a szifonokat, mert ellenkező esetben dugulás keletkezhet benne.
9.Használjunk vízben oldódó WC-papírt, mert ellenkező esetben a WC-papír nem tud feloldódni a vízben, és le tud rakódni a csővezetékben, és dugulás okozója lehet.
10.A dugulás megelőzés érdekében, ne dobjunk intim női pipereszereket a WC-be, inkább dobjuk a szemetesbe, mert ezek az anyagok megdagadnak, lerakódnak a csővezetékben és dugulás okozója lehet.
 
nagyon hasznos és tanulságos aki irta ,minden elismerésem gratulálok

1 komment

Címkék: tanács 10

A bejegyzés trackback címe:

https://csatornadugulas.blog.hu/api/trackback/id/tr772300907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása